Thursday, October 28, 2010

..CONTEST gambar percutian menarik lagi Tertarik..

JOM join contest!!

 Syarat2 penyertaan adalah seperti di bawah...
1) must be my followers...itu adalah bonus...eh tak tak...acah aje =P

- sudah..:)

2) 1 gambar percutian yang menarik lagi tertarik yang akan diterima...tak kisah la dengan sesiapa pun...janji sekeping gambar sahaja...*NAK GAMBAR ADA ORANG YE, TAMAU PEMANDANGAN SEMATA-MATA.HIHI*

3) tiada sebarang editing dilakukan ke atas gambar tersebut
4) explain secara ringkas kenapa gambar itu yang anda suka kan...
-percutian bersama my hubby and sis..tour tokyo..gambar ni kat shinjuku park..time sakura blooming ngan hebatnye..hubby amik gambar ni..tgk gambar ni cam feel spring..

5) letak kan gambar saya di sidebar masing-masing seperti di sidebar saya sebelah kanan ini...dan make sure sidebar itu di link kan kepada entry ini...

-~done...

6) tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 november sebelum pukul 11.59 malam...

-~Jum join contest ni ramai2
7) Kalau nak lihat hadiah dan tinggalkan link penyertaan anda silalah klik gambar contest kat sidebar tu ok! (kasi surprise sikit, hadiah memang lumayan tau..bertuah siapa yang dapat pasti senyum sampai telinga...)

SESIAPA NAK JOIN CONTEST NI KLIK SINI

5 comments:

Hanis MY said...

yahuuu..join jugak...wow sakura hira2...i likee..

Iryd and Pitt's little diary said...

hehe..join..cam best je..tu yang join..:)

||kiena|| said...

huhuhu mesti ade gmbr menarik lagi ni,.. kekeke ape laeee post la bnyk2, kot2 ade cabutan bertuah,.. huhuhu

Iryd and Pitt's little diary said...

masuk la kiena..haha...join contest ni..:)

kojah said...

thanks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails