Friday, January 14, 2011

Geramnye!

Tadi terbaca kat satu blog ni.. thanks for sharing...tajuk blog post dia taska kurang ajar!!!.. tgk gambar ni..memang sangat kurang ajar..nape la ditutup mata budak budak tu..sian tgk..
sumer mata ditutup..
tgk ni!
nak menangis pun ade tgk mata baby ni di tutup..kalu lemas cam mana?sapa la yang tak bertanggung jawab ni?..ni yang buat org takut nak hantar anak anak pi nursery..hishh..geram sungguh!
Renung..Renungkan..

10 comments:

hana said...

aduhaiii nape dier buat camni eh nape nape nape?? eeeeee geramm ah!! makin takot nak anta anak kat nursery..kat umah org yg melambak2 anak org diorg jaga pong kdg camni... huhuuu.. mana aku nk anto anak aku nih... arghhhhh

Iryd and Pitt's little diary said...

tulaa.. saya pun takut..nk amik maid pun takut..nak hantar nursery pun takut..patut ade jabatan pantau selalu nursery ni..

erinn kechiik said...

ishk2..

bahaya gak budak2 uh..

thx dah follow..

blog u pun kiut..

Iryd and Pitt's little diary said...

thanks erinn..

Asmara said...

Isk teruknya!! kat ne ni Iryd. arghh.. geram jugak nih. risaunya balik nanti mana nak antar anak nih! sedih betul tengok budak2 dia wat camtu. betul tu iryd nak amik maid pun takut nak antar nursery pun takut. jaga sendiri lg puas hatikan. tp tu la syg plak nak berenti keje. huhu..

Iryd and Pitt's little diary said...

saya pun tak tau kak as..macam org kata kat seri kembangan..tapi tak sure..saya pun dok risau..susah nak percaya dah nursery..

BuLat i2 CirCLE said...

kt mane tmpt neh.cm x t'urus jew..

Iryd and Pitt's little diary said...

ntah..saya dpt dr blog kawan ni..dia dpt email dari kawan..kena buat siasatan pasal tempat ni..tak bagus sungguh..

@e_da said...

huhuuu tak sanggup tgk kan.. anyway salam kenal

Iryd and Pitt's little diary said...

eda: salam kenal..mmg tak sanggup nk tgk..geram je rasa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails