Wednesday, January 19, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS!

Jom join contest!


Wahh...semenjak dah tukar rupa blog ni..teringin masuk contest..mana tau menang..jom my all fabulous bloggers join contest ni!

syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.  - Done!
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana) - Saya seorang perempuan..:P
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja. - harap blog saya ade ciri ciri tu..
  4. buat 1 entry tentang contest ni.- Done!
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda. - saya tag lebih sikit..tag kepada semua list fabulous friend and blogger saya..
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.- Done!
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.- Done!
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

jom reramai hias blog!

8 comments:

erinn kechiik said...

gud luck.. jom same2 hias

Iryd and Pitt's little diary said...

thanks erinn..jom join sekali contest ni..:)

NOOR FATIN said...

gudluck awak :)

Iryd and Pitt's little diary said...

thanks fatin..jomla join sekali..:)

crisda79 said...

aku maleh join bleh hhehe..

Iryd and Pitt's little diary said...

ala kak ija..jom la join..mana tau menang..hehehe..:P

Hanis MY said...

kalau sempat hanis join huhu...goodluck iryd...

imah said...

gud luck kak! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails