Thursday, July 23, 2009

::AL KisaH H1N1::

..AKU..YANG..DIJANGKITI..
Begini kisahnye..pemergian ke Bali bertujuan untuk menenangkan jiwa yang telah luka..tetapi sampai kat sana terkena bala lain plak..huhu..tu la sapa suruh tak pakai mask..kan dah kena.. Ku ukir nama mu dipantai Bali..cewah..khas untuk my dearest hubby
Balik umah demam..pastu decide nak pi hospital ampang untuk buat h1n1 test..huhu..sampai sana terserempak ngan artis plak..cuba teka sapa baju kuning tu??hehe..Zahid AF tu ngan girlfren dia Nita..cam Zahid yang sakit..tak tau la....boleh jadi mamarazzi la aku ni..:P
Setelah pulang ke rumah..dua hari kemudian..hospital kol dah bgtau..'puan..anda positif h1n1..sekejap lagi kami akan hantar ambulan ambil puan '..terkejutnye diriku ini.. takut pun ade..setelah menunggu dengan begitu lama sekali 5 jam kemudian datang la ambulan..keluar la org berpakaian seperti org bulan..helmet dia tak de la..depa pakai cam shower cap tu ngan mask..membawa ku pergi dengan laju nye..siap pasang siren lagi..huhu..mencabar sungguh naik ambulan ni..terhoyong hayang kat belakang..tapi masuk satu hari jer..sebab diorang dah keluarkan org kena h1n1 sebab diorang dah ade ubat kan..tapi ok la jugak..sempat menikmati chicken chop kat situ..tak tau plak makanan hospital ni sedap..hihi..Alhamdulillah sekarang beransur pulih..kepada semua berhati2 ketika berholiday tu..jaga kesihatan diri juga..

antara gambar kenanganku di Bali

"KITER ENJOY"

3 comments:

d i y a n a said...

giler lawak aku dengar citer hang..hahhaha.naik ambulan tak sempat2.

"iryd and pitt's little diary" said...

tula pasal..syok tu..tapi tak mo naik lagi dah..huhu..tobat lain kali aku jaga diri betul2..tak best la sakit..

aiyda said...

lo kamu ker yg kene....yg ayah kite ngar cite babah kamu yg kene..tp ayah kate ade je tengok babah kamu kat langat....upenye kamu yg kene....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails