Tuesday, June 23, 2009

::LoVe In SenDai::

::SENDAI::JAPAN:: Hi Bloggers! i'm now experiencing my new life in Japan..Best ooo...Masa kami baru sampai sejuk..end of spring and baru nak masuk summer.. ::me with cherry blossom (sakura)::
kami tinggal kat one of tohoku university's international house.. a small fully furnished apartment near to densha (train)..In japan u should always keep your phone silent inside the train or bus.. mula2 tu pelik jugak..tapi u must follow the rules..tapi nak sms boleh la..cuma kalau org kol tak leh angkat..betul la ape yang selalu kiter dgr..Jepun ni mmg bersih...nak buang sampah pun ade cara..kena asingkan ikut jenis..and then kalau pegi office ke bank ke..tak de pun pekerja dia berborak2 kat ofis..buat kerja dgn tekunnye..respectla kat diorang..below is my picture with my hubby infront of my house.. ::tu color bgnan color peach tula umah kami::
::me hubby cooking..kena buli..hihi..sedap tau dia masak::


Nak cari restoran halal susahla kat sini..tapi nak cari bekalan makanan halal ade la 2..3...kena masak sendiri..huhu..
::me at saizeriya restaurant::::me hubby eating noodle..mee ni dia letak dakwat sotong..huhu..sedap gak::

Thats all for now..nanti sambung cerita lagi ek..sebab 2 weeks je kat sini..pastu dah balik Malaysia balik..ok guys..SAYONARA!


" Dear Son..Mama always love u"

2 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hye sis...
akk kt jepun kee..
stady eh??
sonoknyerrr...

"iryd and pitt's little diary" said...

tak la..
ikut hubby la..lama tak dgr citer ni..ape kabar?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails